Duran Duran boste morda srečali med sprehodom po ljubljanskih ulicah. Foto: EPA
Duran Duran boste morda srečali med sprehodom po ljubljanskih ulicah. Foto: EPA
Duran Duran
Člani skupine imajo pred nastopom kar nekaj zvezdniških zahtev. Foto: EPA
Duran Duran
A v Križankah obljubljajo spektakel. Foto: EPA

John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, člani originalne zasedbe skupine Duran Duran, so se v sklopu turneje All You Need Is Now ustavili v Sloveniji. Ker so jo prvič obiskali, so izrazili željo, da bi se sprehodili po prestolnici - če jim bo seveda to čas dopuščal - saj so zasledili, da je naše glavno mesto prava turistična atrakcija, so nam sporočili organizatorji koncerta.

Člani skupine nocoj v Križanke prihajajo s svetovno znanimi hiti, kot so Girls On Film, Rio, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone, Wild Boys, A View to a Kill, Ordinary World ... predstavili bodo pa tudi skladbe z novega albuma All You Need Is Now. Pred nastopom pa imajo po besedah organizatorjev kar nekaj zvezdniških posebnih želja.

Izpostaviti je treba njihovo ekološko ozaveščenost, saj v svoji garderobi zahtevajo koše za ločevanje odpadkov. So tudi veliki gurmani in ljubitelji vrhunskih vin, zato imajo v svojem seznamu zaželenih jedi in pijač tudi izbor vrhunskih svetovnih vin, ki jih želijo v svoji garderobi. Organizatorji so se kljub temu odločili, da jih bodo raje razvajali z najboljšimi slovenskimi vini, ki se zagotovo lahko postavijo od bok najboljšim vinom tujih dežel.

Pred nastopom še masaža
Poleg gurmanskih užitkov si bodo fantje privoščili še masažo. Po besedah organizatorjev bosta Imelda in Suzana, izkušeni filipinski terapevtki, ki obvladata terapevtsko masažo Hilot z bananinimi listi in havajsko masažo lomi lomi, poskrbeli, da bodo Duranovci na oder stopili čili in polni energije.

Znova obkroženi z lepimi dekleti
Simon, John, Roger in Nick pa občinstva ne bodo razveseljevali le na odru. Nekaj izbranih srečnežev se bo z njimi lahko srečalo tudi v zaodrju, med njimi tudi Nives Orešnik, aktualna mis Slovenije. Z njimi se bo družil tudi Dragan Bulič, priznani glasbeni kritik in urednik na Radiu Slovenija.

Člani skupine so že v preteklosti pokazali, da zelo uživajo v družbi svojih privržencev in lepih deklet, kar je mogoče videti v aktualnem videospotu Girl Power!, kjer v vlogi članov skupine nastopajo nekdanje vrhunske manekenke: Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herzigova in Cindy Crawford.

Križanke pa bodo - kot zagotavljajo organizatorji - v znamenju neonskih barv, električnih zvokov in dovršenih vizualizacij.