Jesse James naj bi bil svoji slavni ženi Sandri Bullock nezvest, poročajo ameriški tabloidi. Foto: EPA
Jesse James naj bi bil svoji slavni ženi Sandri Bullock nezvest, poročajo ameriški tabloidi. Foto: EPA

Igralka je le nekaj dni pred tem, ko so se v javnosti pojavila namigovanja o nezsvestobi njenega moža, zapustila dom v južni Kaliforniji, ki si ga delita z Jamesom, poroča revija People.

45-letna Bullockova, ki je pred kratkim dobila svojega prvega oskarja za glavno žensko vlogo v filmu The Blind Side, je tik pred zdajci odpovedala tudi potovanje v Evropo, kjer bi se v Londonu morala udeležiti premiere omenjenega filma.

Prek studia Warner Bros je sporočila: "Zaradi nepredvidenih osebnih razlogov je potovanje v tujino trenutno nemogoče. Opravičujem se za kakršne koli nevšečnosti, ki sem jih s tem povzročila, in se vam zahvaljujem za nadaljnjo podporo filmu."

James na Oskarjih: "Tako ponosen sem nanjo"
Po navadi bolj zadržani James je zadnje mesece zvesto spremljal ženo na bleščeče podelitve nagrad in večkrat sta si javno izkazovala naklonjenost.

"Sandra je predstavnica Hollywooda stare šole. Nihče si ne zasluži tega bolj in dela bolj trdo. Tako ponosen sem nanjo," je James za revijo People povedal na podelitvi oskarjev.

Priljubljena igralka in 40-letni James sta se spoznala leta 2004 na snemanju oddaje Monster Garage, ki jo je vodil James in so jo predvajali na Discovery Channelu. Par se je leto pozneje poročil ob sončnem zahodu na ranču blizu Santa Barbare, obreda pa se je udeležilo 300 gostov.