Lindsay Lohan je bila pred leti zaradi svojih izpadov v javnosti ljubljenka rumenega tiska. Foto: EPA
Lindsay Lohan je bila pred leti zaradi svojih izpadov v javnosti ljubljenka rumenega tiska. Foto: EPA

Zveznica filma Zlobna dekleta in nekdanja najboljša prijateljica starlete Paris Hilton se je zatekla k duhovnosti. "Pišem knjigo in sem zelo vesela, da bom lahko delila svoje osebne izkušnje in svetovala, kako premagati ovire," je povedala igralka za E! Online. "Upam, da bodo moje besede prišle do tistih, ki iščejo vodstvo, ko se znajdejo v težkih časih," je še dodala igralka.

Da je prišla do faze, v kateri piše knjigo, je morala premagati številne ovire. "Hvaležna sem, da imam glas, ki se ga upam zdaj uporabljati. Vsi moramo v življenju preživeti vzpone in padce, če želimo vzpostaviti stik s svojo duhovno platjo," je dejala Lohanova.

A njeni načrti se ne končajo s pisanjem knjige, ampak namerava obuditi tudi svojo glasbeno kariero, saj je v pripravi nov album. Toda na izid bo treba še malce počakati, saj bo najprej počakala, da novo ploščo izda njena sestra.

Razen pisanja knjige pa se je igralka v zadnjem obdobju posvetila predvsem meditaciji, potovanjem in ljubezni, ki jo je našla v objemu Egorja Tarabasovega. Pred njo pa je 30. rojstni dan, ki ga bo praznovala s prijatelji in družino v Grčiji.