Lara je za Valona navijala tudi na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Foto: EPA
Lara je za Valona navijala tudi na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Foto: EPA
Švicarka se bo na prvem treningu smuka preizkusila s štartno številko 13 – in novim priimkom. Foto: FIS

Novico so sporočili s švicarske smučarske zveze, kjer so tudi potrdili, da bo 27-letna nekdanja dobitnica velikega kristalnega globusa na današnjem startu prvega treninga smuka v Lake Louise.

Gutova in 33-letni Behrami sta v zakonski jarem skočila le dober teden po tem, ko je on igral na svetovnem prvenstvu v Rusiji, ona pa je zanj stiskala pesti na tribuni.

Lara in Valon sta v domovini najbolj vroč švicarski športni par, oba pa sta zrasla v italijansko govorečem delu Švice. Behrami igra za furlanski klub Udinese, sicer pa je bil rojen albanskim staršem v Kosovski Mitrovici, ko mu je bilo pet let, se je družina preselila v Švico.

Srečo našla v ljubezni
Gutova ima 24 zmag za svetovni pokal, bronasto olimpijsko medaljo v smuku z olimpijskih iger v Sočiju in pet medalj s svetovnih prvenstev.

Lanska sezona je bila zanjo po lastnih besedah zelo frustrirajoča, zlasti olimpijske igre v Pjongčangu, kjer so ji medalje spolzele iz rok, v ciljnem izteku pa se je tudi zjokala.

Po olimpijskih igrah je na svoji Facebookovi strani objavil dolg zapis, v katerem je priznala, da sezona nikakor ni šla po njenih željah, se zahvalila vsem, ki so ji stali ob strani, nato pa dejala še, da je vedno čutila, da ji nekaj manjka, a nikdar ni vedela, kaj, zdaj pa da končno ve – ljubezen.

Tako je razkrila, da je zaljubljena in potrdila nekajmesečne govorice, da je njen izbranec prav Valon.
Par naj bi bila od konca lanskega leta, ko je bil Behrami še poročen z Eleno Bonzanni, italijansko manekenko in TV-voditeljico, s katero ima dve hčerki, stari deset in dve leti.