Zvezdnika sta se spoznala na zabavi v njuno čast. Foto: Reuters
Zvezdnika sta se spoznala na zabavi v njuno čast. Foto: Reuters
Tom Cruise in Katie Holmes
Zaljubljenca sta pred kratkim dobila prvega otroka, letos pa ju čaka tudi poroka. Foto: Reuters

Nicole se bo z 38-letno zvezdo countryja Keithom Urbanom poročila po nekaj več kot letu poznanstva, novica o zaroki pa je utišala nekajmesečna ugibanja, kaj se s parom pravzaprav dogaja.

Novico je sporočil Keithov predstavnik za stike z mediji, ki pa o podrobnejših načrtih v zvezi s poroko ni želel razkriti. Nicolina predstavnica o zaroki ni hotela povedati ničesar in je vse radovedne novinarje napotila nazaj h Keithovemu predstavniku.

Govorice o zaroki že od novembra
Še pred uradno potrditvijo zaroke se je o tem razpisala revija People, saj naj bi v intervjuju z njihovim novinarjem avstralska zvezdnica razkrila, da je Keith njen zaročenec. Govorice o zaroki med igralko in pevcem so se začele že novembra 2005, ko so fotografi na Nicolinem prstancu opazili in poslikali prstan, za katerega so mnogi namigovali, da je zaročni. Nicole in Keith sta se spoznala januarja 2005 na gala večerji, ki jo je v njuno čast v Los Angelesu pripravila Avstralija.

Poroka tudi za Toma Cruisa
Nicole Kidman se je leta 2001 po več letih zakona ločila od Toma Cruisa, s katerim ima tudi dva posvojena otroka. Tom je imel pozneje več bolj ali manj slavnih spremljevalk, zdaj pa uživa v družbi veliko mlajše igralske kolegice Katie Holmes, ki je pred kratkim povila njunega prvega otroka, deklico Suri.