Njena upodobitev babice, ki je dobila supermoč, potem ko jo je zadel čarobni žarek, odločila pa se je, da z njo zaščiti prebivalce Chiseltona pred zlikovci, je osvojila srca številnih po svetu.

Da se je poslovila, je potrdila njena nečakinja Kate McNeill, ki se je spominja kot zelo prijazne osebe, obenem pa je poudarila, da je imela nepozaben glas. Po njenih besedah je bila igralka, ki se je 12. marca 1926 rodila na Škotskem in je preživela oba svoja brata, vesela priznanj za svojo najbolj znano vlogo.

Ko je teto nazadnje videla decembra, je bila ta navdušena, ker je slišala, da obstajajo načrti za ponovno upodobitev z emmyjem nagrajene televizijske oddaje, ki temelji na seriji knjig Forresta Wilsona, kot novega filma. Legendarno vlogo Superbabice je po sicer dolgi karieri prevzela pri 59 letih, poroča BBC.

Seveda to ni bil njen edini projekt. Nastopila je v številnih odrskih produkcijah, radijskih igrah in drugih televizijskih oddajah. Svojo igralsko kariero je začela v otroškem gledališču. Leta 1951 je šest tednov igrala Desdemono ob hollywoodskem zvezdniku Orsonu Wellesu v njegovi produkciji Shakespearovega Othella. Pojavila se je tudi v seriji Umorih na podeželje (Midsomer Murders).

Več kot 40 let je bila poročena z Johnom Ramsayjem, ki je umrl leta 2008. Par je imel posvojenca Gordona.