Post Malone pravi, da ga čaka najlepše obdobje njegovega življenja. Foto: Reuters
Post Malone pravi, da ga čaka najlepše obdobje njegovega življenja. Foto: Reuters

Po nedavnem padcu na enem izmed koncertov in odmoru v bolnišnici Post Malone pravi, da je pripravljen znova stopiti na oder. Glasbenik je junija javnosti sporočil rojstvo hčerke in povedal, da bo skušal obvarovati njeno zasebnost, kolikor bo le mogoče: "Hočem ji pustiti, da sprejema svoje odločitve."

V enem izmed intervjujev je zvezdnik spontano omenil svojo štirimesečno hčerko, ko je govoril o svoji kolekciji oblačil, ki jih je ustvaril z blagovno znamko Moose Knuckles in vsebuje tudi otroške velikosti.

Ko sliši njegovo glasbo, ne joče

"Težko je, ko je dlje časa ne vidim. Velikanska je, zares visoka. Legendarna je in vedno sem srečen, ko jo vidim. Najtežje jo je zapustiti, saj bi vedno rad bil z njo," je povedal Post Malone in nadaljeval, da še ne zna oceniti, ali so ji všeč njegove skladbe. "Še nikoli ni zajokala, ko sem ji predvajal svojo skladbo. Mislim, da je to dober znak. Če ne bo marala moje glasbe, se bo pač navadila," je še dodal pevec.

Najbolj so ga presenetili kakci

Na vprašanje, kaj ga je v prvih mesecih očetovstva najbolj presenetilo, je priznal, da so to otroški kakci: "Včasih je tako hudo, da se sprašujem, kaj za vraga se je zgodilo? Vem, da je zagotovo moja hčerka."

Pevec je pred tednom dni moral odpovedati koncert v Bostonu zaradi bolečin, ki jih je še čutil od padca na odru: "Čutil sem ostro bolečino vedno, ko sem vdihnil." Dodal je še, da so mu zdravniki pomagali in da je pripravljen za nove podvige.