Bristol Palin in Levi Johnston sta ob objavi novice o nosečnosti zatrjevala, da se bosta kmalu po porodu poročila. Foto: EPA
Bristol Palin in Levi Johnston sta ob objavi novice o nosečnosti zatrjevala, da se bosta kmalu po porodu poročila. Foto: EPA
Bristol Palin in Levi Johnston
Johnston in Palinova ostajata prijatelja in napovedujeta, da bosta skupaj skrbela za sina. Foto: EPA

19-letni Levi Johnston se je na prvih straneh časopisov znašel po tem, ko je njegova nesojena tašča postala kandidatka za republikansko podpredsednico Združenih držav Amerike in ko se je razvedelo, da s takrat še mladoletno Bristol pričakujeta otroka.

Potem ko se je njun sin Tripp 27. decembra lani rodil, sta še zatrjevala, da se bosta kmalu poročila, konec tedna pa se je razvedelo, da je zaroka padla v vodo. Johnston je tako gostoval v televizijski oddaji Good Morning America, kjer je med drugim dejal, da se, kljub temu da je moral v zadnjem letu na hitro odrasti, preprosto ne počuti dovolj zrelega za zakon.

Morda bosta z Bristol nekoč spet par
Z Bristol sta se, kot je dejal, močno trudila, da bi zveza uspela, a se žal ni izšlo: "Odločila sva se, da je bolje tako za naju kot za otroka, da se za nekaj časa razideva." Najstnik pri tem sicer ne izključuje možnosti, da bosta 18-letno Bristol nekoč spet skupaj: "Kar koli se bo zgodilo, se pač bo. Jaz si želim, da bi bila nekoč spet par, ne vem pa, kaj o tem meni ona. Za zdaj ostajava prijatelja in tako nama trenutno tudi bolj ustreza."

Mladenič se je sicer razgovoril tudi o starševstvu in o tem, kako bolj resen in odgovoren je postal, odkar se mu je rodil sin: "Zdaj res ni več časa za vse tisto, s čimer sem se ukvarjal prej. A je vseeno lep občutek, ko v rokah držiš svojega sina." Johnston je sicer tudi odločno zavrnil namige, da lahko Trippa vidi le poredko: "Z njim sem lahko kadar koli si to želim."

T. K.