Foto:
Foto:
Lepa igralka s svojim možem.

Igralka iz Walesa se je trudila ostati mirna, ko je pripovedovala o tem, kako je bila vsakokrat, ko je izvedela za grozilno pismo ali telefonski klic, prestrašena in se je bala celo, da bo doživela srčni napad.

32-letno Dawnette Knight obtožnica bremeni zalezovanja igralke, pošiljanja grozilnih pisem in klicanja po telefonu med januarjem 2003 in majem 2004.

"Še nikoli v življenju mi nihče ni grozil s smrtjo," je dejala Jonesova. "Ta epizoda me bo zaznamovala do konca življenja." Na predhodnemzaslišanju so skušali ugotoviti, ali obstaja dovolj dokazov za začetek sodnega procesa.

Kot je povedal Knightin odvetnik, je bila njegova klientka najstniško zaljubljena v Michaela Douglasa, moža Catherine Zeta Jones, zato je bila na zvezdnico ljubosumna.

Nobeno od pisem, v katerih je Dawnette Jonesovo obtoževala pohlepnosti po Michaelovem denarju in jo zmerjala s prostitutko, ni bilo naslovljeno na Jonesovo, ampak na 87-letnega Michaelovega očeta, Kirka Douglasa, družinske prijatelje in televizijske postaje.

Večino podrobnosti pisem Jonesovi do zdaj niso pokazali, saj je niso hoteli preveč vznemirjati. Na zaslišanju pa je morala igralka dele pisem prebrati na glas in na več mestih se ji je zatresel glas. Igralko so še posebej pretresle besede, da se vidita na njenem pogrebu.