Čeprav Craig priznava, da mu je vloga Bonda spremenila življenje, za zdaj še vztraja pri odločitvi, da ga v novih bondijadah ne bo. Foto: Reuters
Čeprav Craig priznava, da mu je vloga Bonda spremenila življenje, za zdaj še vztraja pri odločitvi, da ga v novih bondijadah ne bo. Foto: Reuters

V igri za agenta v službi njenega veličanstva se je pojavljalo več imen, a očitno Daniel Craig, ki je tajnega agenta 007 igral v štirih bondijadah, ostaja prva izbira producentov.

Čeprav se je pred kratkim ugibalo o imenih, kot so Idris Elba, Tom Hiddelston, Aidan Turner in Tom Hughes, je producent Callum McDougall v petek povedal, da si v vlogi agenta ne želi nikogar drugega kot Craiga. "48-letni zvezdnik je vsekakor naša prva izbira, radi bi, da se Daniel vrne kot Bond," je povedal McDougall, ki upa, da bodo zvezdnika premamili z zajetnim kupčkom denarja. Po nekaterih podatkih naj bi mu za dva filma o Bondu ponujali kar 150 milijonov dolarjev.

Producenti so enotni
McDougall je poudaril, da si Craigove vrnitve želita tudi preostala producenta Barbara Broccoli in Michael Wilson: "Vem, da upata na njegovo vrnitev."

Ali bo Craig ponudbo sprejel, ni znano, je pa, še preden je izvedel za vrtoglavi znesek, povedal: "Zdaj? Raje bi razbil kozarec in si prerezal zapestje." Dodal je, da je zgodba o Bondu zanj končana, saj se namerava v prihodnosti posvetiti drugim projektom.

Craig, ki se je franšizi pridružil leta 2006, ko je posnel Casino Royale, je po mnenju mnogih liku vdihnil zelo potrebno svežino.