Foto: AP
Foto: AP

Ameriški People je prvi poročal, da se je družina povečala prejšnji konec tedna. "Daniella in Quentin Tarantino z veseljem sporočata, da je Daniella 2. julija 2022 rodila deklico, mlajšo sestrico Leu, prvemu otroku," sta zapisala v izjavi.

59-letni režiser in 38-letna pevka in manekenka sta februarja razkrila, da pričakujeta drugega otroka.

Daniella, hči izraelskega pevca in tekstopisca Cvika Picka, je režiserja spoznala leta 2009 v Izraelu, ko je promoviral svoj film Inglorious Basterds. Ljubezenske iskrice so preskočile. Par se je zaročil junija 2017 in poročil novembra 2018. Njun sin Leo se je rodil februarja 2020.

Lani je Quentin spregovoril o očetovstvu v oddaji Jimmy Kimmel Live!. Povedal je, da imena ni dobil po njegovemu ljubljencu, igralcu Leonardu DiCapriu, ki je zaigral v njegovih filmih Bilo je nekoč ... v Hollywoodu in Django brez okovov. "Oklevali smo, da bi ga tako poimenovali, ker bi ljudje domnevali, da sem ga poimenoval po Leonardu DiCapriu. S tem ni nič narobe, toda ime je dobil po dedku moje žene, pa tudi zato, ker je bil v naših srcih naš mali lev," je povedal režiser.

Tarantino z družino tudi živi v Tel Avivu, zato Leo govori več jezikov.