Tarantino in Thurmanova sta bila v Cannesu nerazdružljiva. Foto: EPA
Tarantino in Thurmanova sta bila v Cannesu nerazdružljiva. Foto: EPA
Šund je Umi odprl vrata v Hollywood.

Kot poroča Us Weekly, sta bila Tarantino in Thurmanova na nedavnem filmskem festivalu v Cannesu nerazdružljiva in sta si celo delila vilo. "Pred časom sta že imela nekaj, zdaj pa sta spet pristala skupaj," je povedal neimenovani vir. "On jo že leta ljubi."

Spet drugi vir pa: "Vedno je med njima obstajala privlačnost. Od časa do časa mu je ona ugodila in tako je njuno razmerje vedno delovalo."

Tako 44-letna igralka kot 51-letni scenarist in režiser sta bila v Cannesu podeljevalca na sklepni slovesnosti 24. maja, na katero sta prišla z roko v roki. Dan pred tem se je paru pridružil tudi John Travolta na posebni projekciji Šunda. S filmom, ki ga je Tarantino posnel leta 1994, je Thurmanova prodrla v Hollywood, pozneje pa je z ekscentričnim režiserjem sodelovala še v obeh delih Ubila bom Billa.

Različen značaj, a nekako deluje
V intervjuju za AP leta 2004 je Thurmanova dejala, da sta si s Tarantinom v bistvu zelo različna, a da so ravno zato pogovori med njima vedno zabavni. "Imava zelo drugačne vidike. On je zelo ekstrovertirana oseba, javna oseba, jaz pa sem zelo introvertirana. Imava popolnoma drugačen značaj, ampak nekako ..." je skomignila.

Režiser in njegova muza sta bila vedno dobra prijatelja - navsezadnje je Thurmanova leta 2010 na neki prireditvi Tarantinu dovolila, da je spil šampanjec iz njenih louboutink in se tako ponorčevala iz njegovega domnevnega fetiša na ženska stopala. A za ljubezensko razmerje med njima nekako nikdar ni bil primeren trenutek. Thurmanova je bila med letoma 1998 in 2004 poročena z Ethanom Hawkom, s katerim ima dva otroka.

Konec burne zveze
Leta 2007 se je nato zaročila s francoskim multimilijonarjem Arpadom Bussonom, v zvezi pa se jima je pred dvema letoma rodila hčerka. Burno razmerje je par končal prejšnji mesec, uteho pa je Uma, kot kaže, poiskala pri Tarantinu.
Tudi njemu spremljevalk ni manjkalo - tako so ga med drugim povezovali s Kathy Griffin, Miro Sorvino in režiserko Sofio Coppolo. Nazadnje je bil v zvezi s kostumografinjo Courtney Hoffman.