Ne-Yo pravi, da bo naredil vse, da se bo zakon obnesel. Foto: Reuters
Ne-Yo pravi, da bo naredil vse, da se bo zakon obnesel. Foto: Reuters

36-letni Ne-Yo in Crystal sta se poročila na romantični slovesnosti v kalifornijskem mestu Rancho Palos Verdes. Poroke pa se je udeležilo okoli 150 gostov. "Komaj čakava, da začneva skupno življenje," je za revijo People po poroki povedal Ne-Yo.

Crystal in Ne-Yo, ki je izjemen uspeh požel pesmijo So Sick, sta postala par leta 2014, pevec pa je manekenko za roko zaprosil leto kasneje, čeprav je večkrat poudaril, da je od vsega začetka vedel, da bo Crystal postala njegova žena. "Takoj sem vedel, da se bom poročil z njo, že na prvem srečanju sem opazil, da je na njej nekaj drugačnega, da je nekaj posebnega," je lani avgusta povedal Ne-Yo in hkrati naznanil, da s Crystal pričakujeta otroka.

Za Crystal bo to prvi otrok, pevec pa ima iz razmerja z zvezdnico resničnostnih šovov Monyetto Shaw dva otroka, 5-letno Madison Grace in 4-letnega sina Masona Evana.

Čeprav so mu pretekla razmerja klavrno propadla, Ne-Yo obljublja, da bo tokrat drugače, saj trdi, da bo naredil vse, da se bo zakon obnesel. "To je zame velik korak, ki ga ne mislim ponavljati, zavedam se, da sva le človeka, in bova v razmerju zagotovo naletela na težave, a strinjava se, da bo to zakon, ki bo trajal," je še povedal Ne-Yo.