S Tanjo sicer nista poročena, sta pa dolgoletna partnerja. Foto: Index.hr
S Tanjo sicer nista poročena, sta pa dolgoletna partnerja. Foto: Index.hr
Vanja Halilović
Vanja Halilović je mlada lepotička, ki na televiziji RTL vodi oddaji Exkluziv in Exkluziv Fashion. Foto: Index.hr

Na Hrvaškem prah dviguje "prešuštniška afera", kot so jo poimenovali mediji. Po letu namigovanj je jasno, da se je nekdanji teniški zvezdnik zapletel v vroče razmerje s TV-voditeljico Vanjo Halilović, zaradi česar sta se z dolgoletno spremljevalko Tanjo Dragović, s katero imata tudi dve hčeri, zapletla v hud prepir.

V ponedeljek je nato Goran s palico za golf uničil fotoaparat paparaca Borisa Beribaka, ki je "stražil" pred njegovim stanovanjem. Fotograf je nekdanjega presenetljivega zmagovalca Wimbledona prijavil zagrebškim policistom, ki so z Goranom že stopili v stik, a jim je ta odgovoril, da je trenutno v tujini. Menda se je skril v Monte Carlu.

Kot bi se udrl v zemljo
V torek bi se moral Goran udeležiti novinarske konference, saj je član organizacijskega odbora bližajočega se teniškega turnirja v Zagrebu, a je svojo odstotnost opravičil s poslovnimi obveznostmi. "Zgrešili ste, to ni Goranova številka!" je na klice hrvaških novinarjev odgovarjal neznani moški glas na telefonski številki, ki je bila še pred dnevi Goranova.

Na klice se ne oglaša niti Tanja Dragović, "soobtožena" v aferi, voditeljica Vanja Halilović, pa tudi ni želela komentirati fotografij.

Njuno ljubezensko gnezdece razkrito
Afera se je začela pred dnevi, ko so v neki reviji objavili fotografije Gorana in Vanje, ko sta v le nekajminutnem razmiku zapustila stanovanje v središču Zagreba, last neke Vanjine sorodnice. Ko je Tanja, ki je pred nekaj meseci Goranu rodila drugo hčer, videla fotografije, je dobesedno ponorela in svojega partnerja vrgla iz stanovanja.

A. P.