Razmerje Kristen in Roba je trajalo malo manj kot štiri leta, Rupert in Liberty pa sta poročena 10 let. Foto: Reuters
Razmerje Kristen in Roba je trajalo malo manj kot štiri leta, Rupert in Liberty pa sta poročena 10 let. Foto: Reuters
Delček fotografij, ki so razkrile Kristinino razmerje s svojim režiserjem. Foto: Youtube

, brat Sandersove žene Liberty Ross, je za The People povedal, da je prepričan, da sta 41-letni oče dveh otrok in 22-letna Kristen skoke čez plot začela že med snemanjem filma Sneguljčica in lovec. "Začelo se je med drugo polovico snemanja in trajalo še celotno postprodukcijo."
Ross se je razgovoril še o tem, koliko se je njegova sestra žrtvovala za Ruperta in njegovo kariero in da je bilo obdobje v njunem zakonu, ko Liberty ni bila ravno srečna.
Malce drugače pa na razmerje Kristen in Ruperta gleda njegov oče Michael, ki pravi, da gre za "veliko cirkusa zaradi ničesar". "Kakor stvar dojemam jaz, gre za veliko cirkusa zaradi ničesar. Predstavljam si, da je bila zadeva zelo kratka. Kristen je zelo lepo dekle, in ko tako dolgo delaš z nekom, se včasih stvari preprosto zgodijo," je Sanders starejši dejal za People. Ob tem je dodal še, da bo Rupertova žena to "že preživela".

Iz vile odvažajo pohištvo
Medtem pa se saga Kristen in njenega prevaranega ljubimca Roberta Pattinsona še kar nadaljuje. Paparaci so dan preživeli ob fotografiranju selitvenih tovornjakov in kombijev, ki so iz losangeleške vile mladega para odvažali, kot kaže, vse.

Šest milijonov dolarjev vredna hiša v Loz Felizu je bila prvi skupni dom soigralcev iz vampirske franšize Somrak, a po tem, ko je tabloid Us Weekly pred dnevi razkril obremenilne fotografije Kristen s Sandersom, Stewartova pa se je javno opravičila zaradi svoje napake, je Pattinson vzel kovčke in odšel. Vilo je zapustila tudi Kristen. Po poročanju virov blizu para, igralca, ki bosta morala jeseni na veliko promocijsko turnejo zadnjega dela Somraka, ne govorita, izmenjala naj bi si le množico razgretih SMS-ov.
Hotel jo je poročiti
Tračev okoli zgodbe, ki ta teden popolnoma dominira tabloidom, ne zmanjka. Radar tako poroča, da naj bi se izdani Pattinson želel pogovoriti s Sandersom, da bi izvedel, kaj točno se je dogajalo med njima s Kristen. "Roba je zadeva ujela popolnoma nepripravljenega in zdaj doživlja vse tipične stopnje prevaranega moškega. Bil je prizadet in strt, nato jezen in razburjen, zdaj pa si samo želi odgovorov: kako daleč je šlo med njima in kolikokrat, da bi se lahko odločil, kako naprej," je povedal neimenovani vir.

26-letni britanski igralec naj bi bil še posebej prizadet, ker je resnično menil, da je Kristen ljubezen njegovega življenja, s katero je nameraval preživeti vse življenje. Mirror celo poroča, da naj bi bil Rob tik pred tem, da jo zaprosi za roko.