Carey in Shia skupaj igrata tudi v novi različici filma Wall Street: Denar nikoli ne počiva. Foto: EPA
Carey in Shia skupaj igrata tudi v novi različici filma Wall Street: Denar nikoli ne počiva. Foto: EPA
Blake in Penn sta veljala za enega lepših zvezdniških parov. Foto: Reuters

24-letni Shia in leto dni starejša Carey naj bi se po poročanju revije People, ki se sklicuje na neimenovane vire, razšla "že pred časom".
Ameriškega zvezdnika Transformerjev in novega Wall Streeta ter britansko igralko (Vzgoja za življenje, Never Let Me Go) so paparaci prvič ujeli skupaj avgusta 2009, ko sta se poljubljala v neki newyorški restavraciji.
Mulliganovo so v zadnjem času večkrat videli v Los Angelesu, kjer z Ryanom Goslingom snema neodvisni film Drive. Kot kaže, dekle po razhodu ni izgubljalo veliko časa, saj je novo ljubezen že našla v rojaku, igralcu Tomu Sturridgeu. Par so med drugim ujeli tudi, ko je zapuščal hollywoodski hotel Chateau Marmont.
Par ostajata na malem zaslonu
Konec pa je tudi triletne zveze med 23-letnima zvezdnikoma serije Opravljivka, Blake Lively in Pennom Badgleyjem. Par je začel hoditi leta 2007, potem ko sta se spoznala na snemanju, razšla pa naj bi se sredi septembra, sta za revijo Us Weekly potrdila njuna predstavnika.
Novice nista obešala na veliki zvon, kot sta precej skrivala tudi začetek zveze. "Sta profesionalca," je povedal vir za Us Weekly. "Še vedno sta dobra prijatelja in se družita na snemanju." Blake in Penn v nanizanki igrata (občasni) par, zato sta, denimo, le pred nekaj dnevi na snemanju morala hliniti zaljubljenost.

Še prejšnji mesec je Blake za revijo Allure dejala, da si želi "veliko otrok", a ni želela komentirati svoje zveze s Pennom. "Ja, svojih razmerij ne komentiram, zato lahko to vprašanje izpustite!" je dejala. "Moja anonimnost je nekaj, kar globoko cenim. Želeti si biti igralec in želeti si biti slaven sta dve različni stvari."

Blake so pred kratkim opazili na sladoledu z igralskim kolegom Ryanom Goslingom, kar je spodbudilo nov plaz govoric.