Pisanje knjige. Foto: Twitter/Dan Bilzerian
Pisanje knjige. Foto: Twitter/Dan Bilzerian

Novico je namreč tudi na Twitterju pospremil s fotografijo, kako tipka besedilo na računalnik, v naročju pa mu sedi postavna mladenka v bikiniju. "Končal avtobiografijo, 5000 dolarjev za najboljši naslov v komentarjih," je pripisal.

Odzivi so seveda sledili takoj. Nekateri so v želji po zaslužku začeli predlagati dejanske možne naslove, drugi pa so se takoj začeli norčevati. "Dan Bilzerian: Življenje, preživeto v poskusu pogovora z 19-letnico," je zapisal eden. "Ljubite svoje otroke, da ne bodo končali kot jaz: zgodba o Danu Bilzerianu," je dodal drugi. "Kako sklad spremeniti v najdaljšo krizo srednjih let," so se nadaljevale šale.

Nevsakdanje življenje

39-letnik je namreč sin strokovnjaka za menedžerske prevzeme Paula Bilzeriana in je rasel z zlato žlico, glede na to, da oče že zelo zgodaj ustanovil skrbniški sklad zanj in za njegovega brata Adama.

Dolga leta je neuspešno poskušal priti v vrste ameriških marincev, nazadnje pa je šel po bratovih stopinjah in začel igrati poker. Nekoč je želel postati predsednik ZDA, poskusil je tudi kot igralec ter se podpisal pod nekaj cameo vlog in filme Padec Olimpa, Pravičnik, Vojni psi.

V zadnjem času se je osredotočil na CBD-izdelke in, sodeč po spletni strani njegovega podjetja, prodaja "najkakovostnejšo konopljo".

Najbolj pa je znan po svojem razkošnem življenjskem slogu in divjih zabavah v svojem dvorcu na Bel Airu, na katerih gosti Playboyeve zajčice in pomanjkljivo oblečene lepotice z vsega sveta.