Rebel je prepričana, da je našla ljubezen svojega življenja. Foto: EPA
Rebel je prepričana, da je našla ljubezen svojega življenja. Foto: EPA

Oboževalci igralke Rebel Wilson bodo lahko mesec praznovanja vsega, kar obsega skupnost LGBT+, prav posebno proslavili. Rebel Wilson je namreč v objavi na družbenem omrežju Instagram zapisala, da je končno našla svojo pravo ljubezen, podjetnico Ramono Agruma.

"Dolgo sem iskala svojega Disneyjevega princa," je zapisala v objavi. "Morda pa je to, kar sem res potrebovala, Disneyjeva princesa?"

42-letna igralka je po njenih besedah ljubezen iskala na različnih aplikacijah za zmenkarije, a tam ni našla pravega človeka. Sreča se ji je nasmehnila, ko je njen prijatelj poskrbel za zmenek z Ramono.

"Prijatelj je obe poznal že več kot pet let in je bil prepričan, da se bova dobro ujeli. In glej! Res sva se!" je igralka žareče povedala za podcast U Up. "Nekaj tednov zatem sva se samo pogovarjali po telefonu, preden sva se znova srečali. Bilo je v bistvu zelo staromodno in zelo romantično." Zaljubljenki se sicer nista takoj izdali, čeprav sta se skupaj udeležili več javnih dogodkov v zadnjih mesecih.