Eva je za Tonyja pogosto navijala na košarkarskih tekmah, on pa se je z njo sprehajal po rdeči preprogi. Idile je zdaj nepreklicno konec, Eva želi ločitev. Foto: EPA
Eva je za Tonyja pogosto navijala na košarkarskih tekmah, on pa se je z njo sprehajal po rdeči preprogi. Idile je zdaj nepreklicno konec, Eva želi ločitev. Foto: EPA
Eva Longoria Parker in Tony Parker
Še pred dnevi smo poročali o govoricah, da Eva in Tony načrtujeta posvojitev sirote s Haitija. Foto: EPA

Po poročanju revije Us Weekly je 35-letna latinolepotica na svojo grozo pred časom izvedela, da si Tony že kakšno leto izmenjuje začinjena zasebna sporočila z neko njuno skupno prijateljico. "Materiala" naj bi bilo ogromno, saj naj bi si Tony in domnevna ljubica vsak mesec poslala več sto sporočil.

Eva, zvezdnica serije Razočarane gospodinje, se s Tonyjem, košarkarjem francoske reprezentance in NBA-ekipe San Antonio Spurs, ne želi več pogovarjati, zato je na losangeleškem sodišču že vložila zahtevo za ločitev. Kot razlog je navedla "nepremostljive razlike", zapisala pa je tudi, da si ime spreminja v Eva Jacqueline Longoria.

Neutolažljiva
"Eva je zaradi izdaje in prevare povsem na tleh, zlomljena," je reviji zaupal dobro obveščeni vir in dodal, da je Tony priznal neprimerno obnašanje, ko ga je Eva pritisnila ob zid. "Zaupanje je izginilo, njunega zakona je konec, čeprav je Eva ves čas ponavljala, da se želi s Tonyjem postarati in z njim imeti otroke. Zdaj ko je izvedela resnico, je neutolažljiva."

Temnolasi lepotici se menda niti sanjalo ni, kaj ji Tony prikriva in kako jo ves čas vleče za nos, medtem ko je igral skrbnega in zvestega moža.

Zakon trajal tri leta
Eva in Tony, ki je sedem let mlajši od (za zdaj še) žene, sta sicer veljala za enega najtrdnejših zakonov in najbolj ljubečih hollywoodskih parov. Poročila sta se pred tremi leti, natančneje 7. julija, na nekem gradu v bližini Pariza.

Evina predstavnica je sicer predtem zanikala kakršne koli težave "v raju" in dodala, da so govorice o skorajšnji ločitvi "100-odstotna laž".