Jamie Foxx z zapeljivo hčerko Corinne. Foto: Reuters
Jamie Foxx z zapeljivo hčerko Corinne. Foto: Reuters

Voznik je izgubil nadzor nad vozilom in zdrsnil s ceste, tako da se je vozilo začelo prevračati, nato pa je tudi zagorelo. 48-letni zvezdnik je nesrečo videl na lastne oči in ni okleval - najprej je na pomoč poklical reševalce, nato pa stekel k avtomobilu, iz prtljažnika vzel reševalno opremo, razbil steklo, prerezal varnostni pas in iz vozila potegnil 32-letnega voznika Bretta Kyla.

Ker je bil moški poškodovan, so ga reševalci, ki so kmalu zatem prihiteli, odpeljali v bolnišnico. Voznika so sicer čez nekaj časa aretirali, ker je vozil pod vplivom alkohola.

"Ni herojev, samo srečni očetje"
Dan pozneje se je zvezdnik srečal z očetom ponesrečenca, ki se mu kar ni mogel dovolj zahvaliti, ker je pomagal njegovemu sinu. Fotografijo tesnega objema je igralec objavil tudi na družbenih omrežjih, pod njo pa zapisal: "To je vse, kar šteje. Življenje moškega, sina, brata je bilo prejšnji večer rešeno. Bog nas je objel. Ni herojev, samo srečni očetje." Nato je Foxx še v kamere povedal svojo plat zgodbe in dodal: "Nisem junak, preprosto moral sem nekaj storiti."

Jamie Foxx je nazadnje posnel film Sleepless Night, v prihodnjih mesecih pa se bo lotil snemanja nove predelave filma o Robinu Hoodu. Tudi sam je oče, ime šestletno hčerko Annalise in 21-letno Corinne, ki je bila letos izbrana celo za mis Zlatih globusov.