Lukas Gage je znan po svoji vlogi v HBO-jevi seriji Evforija. Foto: EPA
Lukas Gage je znan po svoji vlogi v HBO-jevi seriji Evforija. Foto: EPA

Lukas Gage je najbolj znan po svoji vlogi v HBO-jevi seriji Evforija. Zdaj je na Twitterju delil videoposnetek, kako se na Zoomu pripravlja na avdicijo za eno izmed prihajajočih vlog, poroča The Guardian.

Ob njem je zapisal, naj režiserji, ki na Zoomu govorijo takšne stvari, predtem preverijo, ali imajo izklopljene mikrofone.

Na začetku videoposnetka, ki ima že več kot devet milijonov ogledov, si 25-letni igralec popravlja pričesko, medtem pa se na drugi strani oglasi nekdo z britanskim naglasom, ki se ni zavedal, da ima vklopljen mikrofon. "Ti revni ljudje živijo v tako majhnih stanovanjih. Gledam njegovo ozadje in vidim, kakšno televizijo ima ..."

Množična podpora igralskih kolegov

Gage se komentarju nasmehne in se odzove z besedami, da se zaveda, za kako slabo stanovanje gre, in doda: "Zato mi omogočite to službo, da si bom lahko privoščil boljše." Za zdaj še ni znano, za katerega režiserja je šlo, je pa igralec prejel veliko podporo hollywoodskih kolegov, predvsem na račun tega, kako se je odzval na komentar.

Igralka January Jones je na Instagramu zapisala celo, naj ji Gage pove ime režiserja, da si ga zapiše, da nikoli več ne bo delala z njim. "Igralci morajo biti na avdicijah pogosto neverjetno odprti in ranljivi. Ljudje na drugi strani pa čisto prepogosto nimajo nobenega spoštovanja za to, kaj je za to potrebno in kako osebne stvari so," pa je na Twitterju zapisal igralec Kevin McHale.