"Rihanna je zdaj popolnoma v redu, prejšnji teden pa je imela nesrečo z električnim skirojem, a na srečo ni utrpela hujših poškodb. Hitro okreva, ima pa nekaj modric," je za ameriški People komentiral predstavnik pevke in modne oblikovalke.

Ameriški tabloid TMZ je prvi objavil fotografije, na katerih je videti, da ima Rihanna modrice po obrazu.

Dokumentarec o Rihanni
Pevka je sicer polno zasedena. Pred kratkim je obogatila ponudbo svoje kozmetične znamke Fenty Beauty, vrednost katere je ocenjena na 2,4 milijarde funtov.

Končuje pa se snemanje dokumentarnega filma o popzvezdnici in poslovni ženski, ki ga bodo na Amazonu predvajali predvidoma julija naslednje leto. "Zadnja štiri leta z njo so bila epska, pravo potovanje," je povedal režiser dokumentarca Peter Berg za Collider. Dodal je: "Izjemna ženska je, iz dneva v dan napreduje. V nova podjetja in znamke vlaga s takšno hitrostjo, da ji je skorajda nemogoče slediti. Vsakič, ko pomislimo, da bomo film končali, naredi nekaj novega: ali izda novo linijo modne znamke Fenty ali linijo kozmetične znamke Fenty Beauty ali linijo spodnjega perila Savage x Fenty ... Je zelo uspešna, prava podjetnica, in pri tem je ne želimo ovirati, ampak spomladi bomo morali film končati, če ga želimo predvajati poleti."

Obenem ustvarja tudi glasbo. Kot je povedala pred kratkim, se zaveda, kako močno si oboževalci želijo novega albuma, a z objavo novega albuma ne hiti. "Vedno ustvarjam novo glasbo, in ko bom pripravljena, da jo pokažem drugim na način, ki se mi zdi primeren, bom to tudi storila. In ko se to zgodi, ne boste razočarani, zagotovo bo vredno čakanja." Glasbenica z Barbadosa je svoj zadnji studijski album z naslovom Anti izdala leta 2016.

Pevka je v zadnjih letih postala modna ikona. Foto: EPA
Pevka je v zadnjih letih postala modna ikona. Foto: EPA