Slavni fotograf Miles Diggs, ki je poklicno znan kot Diggzy, je v torek na Instagramu objavil fotografijo mlade družine. "Družinska stvar," je k fotografiji pripisal fotograf, ki je zaželel dobrodošlico malemu Riotu Rosu.

Tradicija imen, ki se začnejo na črko R v družini, se tako nadaljuje. Rihannino polno ime je Robyn Rihanna Fenty, pravo ime A$AP Rockyja pa je Rakim Mayers.

Rihanna je novico, da je drugič noseča, razkrila februarja na Super Bowlu, ko je med polčasom finala Lige NFL priredila izjemen nastop.

Ko je v oprijeti rdeči obleki pokazala nosečniški trebušček, je presenetila številne, saj je bila takrat še novopečena mama. Prvega otroka, prav tako fantka, je namreč rodila sredi maja leta 2022.

Prvorojencu sta glasbenika nadela ime RZA Athelston Mayers, s čimer sta se poklonila vodji znamenite hiphopovske zasedbe Wu-Tang Clan, ki mu je bilo prav tako ime RZA. "RZA ni samo ime, je naziv. V čast mi je," je novico, da sta se mu Rihanna in Rocky poklonila z izbiro imena, pokomentiral RZA iz Wu-Tang Clana.