Sorodna novica Rihanna in A$AP Rocky pričakujeta prvega otroka

34-letna pevka je nosečniški trebuh pokazala že konec januarja, ko sta z ameriškim raperjem A$AP-om Rockyjem novico, da pričakujeta otroka, razkrila na Instagramu. Objavila sta fotografije, na kateri je bila oblečena v dolgo jakno. Ta je bila razpeta, tako da je s ponosom pokazala gol nosečniški trebuh.

Zvezdniški par je iz prve vrste spremljal modno revijo hiše Gucci na milanskem tednu mode, ob tej priložnosti je pevka izbrala čipkasto majico, ki se je končala tik nad trebuščkom, oblečena je imela še krznen plašč vijoličaste barve in hlače črne barve, ki jih je krasil dizajn rdečega zmaja.

Par je nato svojo pot nadaljeval v Pariz, kjer sta obiskala modni reviji znamk Dior in Off-White. Na njej je bila pevka oblečena v kratko usnjeno obleko barve breskve v kombinaciji z ujemajočim se plaščem. Največ pogledov pa je pritegnila na Diorjevi modni reviji, kjer je bila oblečena v Diorjevo prosojno kreacijo, čez njo pa je nosila črno usnjeno jakno.

Na modni reviji Off-White. Foto: AP
Na modni reviji Off-White. Foto: AP

Februarja je za na modnem dogodku, organiziranem v čast njene kozmetične modne znamke Fenty, za ameriški People povedala, da je zabavno iskati modne kombinacije med nosečnostjo in da ji to predstavlja tudi velik izziv. "Všeč mi je. Uživam v tem, da mi ni treba skrbeti, da si moram zakriti trebušček. Če se počutim malo debelušno, mi je vseeno! To je dojenček!"