Foto: EPA
Foto: EPA

Približno leto po tem, ko so se v medijih prvič pojavile govorice o njuni romanci, je neimenovani vir za portal E! potrdil, da sta sklenila zakonsko zvezo v Londonu.

Kot poroča Independent, sta se poročila na skrivaj, pozorni oboževalci pa so poroko razkrinkali na Instagramu. Izbrisana objava na Instagramu, ki jo je delila pevčeva sestra Elena, naj bi prikazovala zlat prstan na režiserjevi levi roki, medtem ko je srkal pijačo na soncu.

Ora je pozneje delila isto fotografijo, vendar je z napisom prekrila Waititijevo roko. Par naj bi se junija zaročil in načrtoval intimen, skromen obred.

Par je po poročanju strani E! avgusta lani uradno debitiral na rdeči preprogi na premieri filma Odred odpisanih: Nova misija v Los Angelesu.

Foto: EPA
Foto: EPA

Taika Waititi je trenutno eden od najbolj iskanih režiserjev v Hollywoodu, tudi zato, ker je domač tako v nizkoproračunskih, odbitih projektih kot v orjaških franšizah. Med drugim je režiral Marvelovo uspešnico Thor: Ragnarok, film Zajec Jojo pa mu je prinesel oskarja za najboljši prirejeni scenarij.

Rita Sahatçiu Waititi-Ora je zaslovela leta 2012. Njen debitantski studijski album Ora, ki je izšel avgusta 2012, je debitiral na prvem mestu v Združenem kraljestvu. Ora, rojena v Prištini na današnjem Kosovu, je bila leta 2015 imenovana za častno veleposlanico Kosova. Orin drugi studijski album Phoenix je izšel novembra 2018.