Maja sta se prvič tudi skupaj udeležila prireditve Met Gala. Foto: AP
Maja sta se prvič tudi skupaj udeležila prireditve Met Gala. Foto: AP

Suki Waterhouse je svoje oboževalce na festivalu Corona Capital v Mehiki pred kratkim prijetno presenetila. "Danes sem še posebej bleščeča, saj sem mislila, da vas bo to odvrnilo od nečesa drugega, kar se dogaja," je na odru podražila britanska pevka in odpela svoj plašč ter šaljivo pristavila, da ni prepričana, ali deluje. Ob tem je 31-letna igralka in manekenka, oblečena v bleščečo obleko, tudi nakazala na svoj nosečniški trebušček.

Veselo novico, da z igralcem Robertom Pattinsonom, s katerim sta v zvezi od julija leta 2018, pričakujeta prvega otroka, je občinstvo pozdravilo z navdušenimi vzkliki. Na družbenih omrežjih so se oglasile tudi oboževalke Britanca, ki je znan tudi po svoji vlogi vampirja Edwarda Cullena v sagi Somrak, zaigral je tudi v filmu Batman. "Robert Pattinson ima otroka in jaz nisem njegova mama," je zapisala ena izmed njih na družbenem omrežju X, druga pa je dodala, da ne more verjeti, da bo 37-letnik postal oče, poroča BBC.

"Šokirana sem, da sem z nekom tako srečna že skoraj pet let," je februarja dejala za The Sunday Times in dodala, da se nikoli ne preteče več kot dva meseca, ne da bi se videla. Še vedno naj bi bila "neverjetno vznemirjena", ko se na njenem telefonu pojavi njegovo ime, edno pa naj bi si imela veliko za povedati, predvsem se ji zvezdnik, s katerim sta se maja prvič tudi skupaj udeležila prireditve Met Gala, zdi zabaven.

Suki Waterhouse este pais es tuyoooo???? #CoronaCapitalxMTV #CoronaCapital #CoronaCapital23 #DeGiraConTikTok #TikTokMeHizoVer #SukiWaterhouse