V zvezi sta od decembra. Foto: Reuters
V zvezi sta od decembra. Foto: Reuters

"Je čudovit človek. Uživam, ko skupaj preživljava čas, kolikor si nama ga uspe odtrgati zase," je dejala 39-letna zvezdnica za portal TMZ, potem ko je na vprašanje, ali je kaj resnice v teh govoricah, odgovorila: "Seveda, veliko je resnice."

49-letni Booker je demokratski senator iz New Jerseyja, ki je februarja napovedal, da si bo skušal priboriti demokratsko nominacijo za predsedniško volilno tekmo.

Je v igri morda tudi zaroka? "Nimam pojma. Za zdaj sem samo hvaležna, da sem z nekom, ki ga spoštujem, ljubim in občudujem. Je resnično briljanten in ljubeč," je dodala Rosario. V zvezi naj bi bila že vsaj od lanskega decembra.

Booker zveze še ni potrdil, pred tedni pa je na vprašanje, ali bi lahko dejstvo, da ni poročen, odigralo kakšno vlogo v predsedniški tekmi, odgovoril: "Dobivam se z nekom res posebnim. Bila bi krasna prva dama," je dejal.

Dawsonova, ki je odraščala v New Yorku in ima portoriške in kubanske korenine, je prvo filmsko vlogo dobila v drami Otroci iz leta 1995, videti pa jo je bilo mogoče tudi v filmih Rent in Možje v črnem 2.