Rosie O'Donnell se je drugič poročila junija, sredi avgusta pa je preživela srčni napad. Foto: EPA
Rosie O'Donnell se je drugič poročila junija, sredi avgusta pa je preživela srčni napad. Foto: EPA

50-letna O'Donnellova, ki je pred kratkim preživela srčni napad, se je skupaj z zaročenko, s katero sta se lani decembra odločili za poroko, odločila pohiteti z izmenjavo poročnih zaobljub, saj so Roundsovi zdravniki postavili diagnozo redke bolezni: odkrili so ji dezmoidne tumorje.

Slavje še pride
V zakon sta vstopili 9. junija na zasebnem obredu v New Yorku, a nista priredili velike zabave, ki bi se morala sicer zgoditi šele avgusta. Le nekaj dni po poroki je bila Michelle namreč na vrsti za prvo operacijo in zdaj že okreva.

Rosie je na svojem blogu zapisala, da sta se poročili le v družbi druga druge, sanjsko poročno slavje s svojimi ljubljenimi pa bosta priredili, ko se bosta obe počutili dovolj dobro.
Ob tej priložnosti se je zahvalila vsem za podporo v težkih časih, tudi tistim "tujcem prijateljem", s katerimi jo povezujejo nevidne niti brezžičnega interneta.

Za Rosie bo to drugi zakon, med letoma 2004 in 2007 je bila poročena s Kelli Carpenter (pozneje O'Donnell), s katero imata štiri otroke: tri posvojence in eno hčer, ki jo je rodila Carpenterjeva in je bila spočeta s pomočjo umetne oploditve.