Foto: Reuters
Foto: Reuters

Igralec, ki je v komični seriji igral Edmunda, ne nasprotuje ideji, da bi se prvič po letu 1989 ponovno prelevil v znanega lika.

"Zagotovo ni nemogoče," je dejal za Radio Times. "In to je toliko optimistično, kot lahko povem." Poudaril je, da nerad ugiba, kdaj bi se serija lahko vrnila, hkrati pa po njegovem mnenju ne bi bilo preprosto poustvariti uspeha serije iz preteklosti.

Igralec trenutno uživa predvsem v ameriških komedijah, saj "na britanski televiziji trenutno ni veliko stvari, ki bi ga nasmejale". Pravi, da uživa predvsem v tradicionalnih formatih komedij, večkrat si je ogledal seriji Prijatelji in Veliki pokovci. "Pravijo, da imajo najboljše tovrstne komedije pet ali šest likov in so postavljene v tri sobe – obe omenjeni seriji imata ravno to."

Atkinson je pred kratkim podpisal pogodbo z Netflixom, ki je kupil igralčevo novo serijo, ki jo je ustvaril z Willom Daviesom. Hkrati ravno končuje tudi delo v novem animiranem filmu, ki bo predstavljal vrnitev priljubljenega lika Mr. Beana, še poroča The Independent.