Po nekaj mesecih sestajanja sta se Murdoch in Hallova odločila, da svoj odnos kronata z zaroko. Foto: Reuters
Po nekaj mesecih sestajanja sta se Murdoch in Hallova odločila, da svoj odnos kronata z zaroko. Foto: Reuters

84-letni izvršni direktor News Corporationa in 59-letna nekdanja spremljevalka rokerja Micka Jaggerja sta se začela sestajati poleti. Seznanila ju je Murdochova sestra in nečakinja v Avstraliji. Oktobra sta se prvič pojavila skupaj v javnosti, in sicer na svetovnem prvenstvu v ragbiju, ki je potekalo v Londonu. Še en korak naprej v njuni zvezi pa sta naredila konec preteklega tedna, ko sta bila skupaj na podelitvi zlatih globusov.

"Uživala sta v teh preteklih mesecih skupaj in sta navdušena, da se bosta poročila," je dejala predstavnica za stike z javnostjo družine Murdoch. Medijski mogotec ima iz preteklih treh zakonov šest otrok. Prvič je v zakonski jarem skočil s Patricio Booker, nato z novinarko, škotskih korenin, Anno Torv in nazadnje s Wendi Deng, od katere se je ločil leta 2013.

Hallova, ki še vedno velja za eno izmed največkrat fotografiranih manekenk na svetu, je v 70. letih prejšnjega stoletja polnila medije s svojo zvezo s 'frontmanom' Roxy Music Bryanom Ferryjem, nato pa se je usodno zaljubila v Jaggerja. Z njim sta se neuradno poročila leta 1990 na Baliju, toda med ločitvenim postopkom devet let pozneje je britansko sodišče njun zakon označilo za neveljaven.