Brand pravi, da se je na očetovsko vlogo dobro pripravil. Foto: Reuters
Brand pravi, da se je na očetovsko vlogo dobro pripravil. Foto: Reuters

41-letni Brand in njegova 27-letna zaročenka Laura Gallacher sta prvič postala starša. "Ves čas je živčno gledal na uro in poskrbel, da je svoj nastop končal točno ob deveti uri zvečer. Oznanil je, da odhaja v porodnišnico, ker je njegovo dekle ravnokar rodilo," je povedal gledalec nedeljskega šova.

O spolu otroka molčita
Brand spola otroka sicer ni razkril, oktobra je namreč povedal, da se bosta z Gallacherjevo pustila presenetiti. Več prahu pa je dvignil z izjavo, da namerava otroka vzgajati v spolno nevtralnem okolju, saj si želi, da si spol izbere sam, seveda, ko bo zato dovolj zrel.

Brand tudi po rojstvu otroka o spolu še vedno molči, a na podlagi čestitk, ki so zaokrožile po družbenih omrežjih, gre sklepati, da sta z zaročenko dobila deklico.

Komik je poudaril, da se je na vlogo očeta dobro pripravil, najpomembnejše pa se mu zdi, da bo otroka imel rad in mu stal ob strani ne glede na vse.

Prvič uživa v monogamiji
Brand in Gallacherjeva sta se s presledki sicer sestajala že od leta 2007, njuna zveza pa je postala resna lani. "Prvič uživam v monogamni zvezi, veliko mirnejši sem," je povedal Brand.

Komik je v preteklosti sicer hodil z manekenko Kate Moss, pevko Courtney Love, tekmovalko britanskega velikega brata Imogen Thomas, posteljo pa mu je grela tudi nekdanja članica Spice Girls Geri Halliwell. Brand se je leta 2010 poročil s pevko Katy Perry, njun zakon pa naj bi razpadel ravno zaradi tega, ker si je Brand želel otrok, pevka pa nanje ni bila pripravljena, še poroča People.