Foto: Reuters
Foto: Reuters

44-letni zvezdnik filma Deadpool in oče treh deklic je dejal, da njegova najožja družina letošnjih božično-novoletnih praznikov ne bo preživela s širšo družino.

"Moji otroci letos za božič ne bodo videli starih staršev. Ali prijateljev, tet in stricev. Grozno je," je poudaril Reynolds. Dodal je, da upa, da bo tovrstnih družin čim več, hkrati pa je izrazil svoj ponos na vse, ki se bodo ravno tako držali ukrepov in prispevali k zajezitvi širjenja pandemije, poroča People.

Igralca, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2012, imata tri hčerke: 6-letno James, 4-letno Inez in 14-mesečno Betty.

Reynolds je pred kratkim dejal, da obožuje biti oče treh deklic. "Imam tri hčerke. Res si nikoli nisem mislil, da bo tako – sam sem odraščal s tremi starejšimi brati, tako da je življenje s tremi hčerkami resnično posebno in obožujem vsako sekundo."

Ob tem je poudaril, da se trudi, da je čim več prisoten. "Jaz snemam filme, pa tudi moja žena snema filme. Trudimo se, da potujemo vsi skupaj. To je najboljši del vsega – resnično večino časa preživljamo skupaj."