Poročna obleka Salme Hayek bo vredna vsaj pol milijona ameriških dolarjev. Foto: EPA
Poročna obleka Salme Hayek bo vredna vsaj pol milijona ameriških dolarjev. Foto: EPA
Ekipa Grde račke
Salma je producentka serije Grda račka, včasih pa v njej tudi zaigra. Foto: EPA

Mehiška igralka in francoski milijonar Francois-Henri Pinault naj bi pred oltar stopila spomladi, poroka pa ne bo niti najmanj skromna.

Slavje naj bi trajalo kar pet dni, celotna ceremonija pa se bo odvijala v St. Tropezu v Franciji. Neki njun prijatelj je razkril: "Francois je kar leto dni moral prepričevati Salmo, da bi se poročila z njim, zato zdaj ne namerava varčevati z denarjem." Par je lani dobil hčerko Valentino, ko je Salma postala noseča, pa sta medijem tudi razkrila, da sta se zaročila in da v prihodnosti načrtujeta poroko.

In kaj bo par tako drago stalo? Nevesta in ženin bosta poskrbela, da bodo vsi njuni gosti v Francijo prispeli na privatnih letalih, posadila jih bosta v najbolj prestižni hotel, nevestina poročna obleka naj bi bila vredna pol milijona dolarjev, za rože pa bosta zapravila kar cel milijon.

Omožila bo enega izmed najbogatejših Zemljanov
Njen bodoči mož je dejal, da bi za poroko zapravil še več denarja, če bi si njegova izvoljenka to zaželela, saj želi izpolniti vse njene želje. Salma in Francois sta par že dalj časa, vedno pa sta skrbno skrivala svoje zasebno življenje, kar naj bi bila želja igralke.

Francois je šef modnih hiš Gucci, Yves St. Laurent in Balenciaga, revija Forbes ga je uvrstila na 34. mesto najbogatejših ljudi na svetu, saj naj bi njegovo premoženje znašalo 14,5 milijarde ameriških dolarjev. Nad denarjem pa se ne pritožuje niti Salma, saj je ena izmed najbolje plačanih mehiških igralk.