37-letna vojvodinja Susseška je na družbenih omrežjih vedno pogosteje tarča napadov svoje polsestre. Foto: Reuters
37-letna vojvodinja Susseška je na družbenih omrežjih vedno pogosteje tarča napadov svoje polsestre. Foto: Reuters

Princ Harry je v soboto dopolnil 34 let. Priložnost je izkoristila Samantha in tvitnila: "Vse najboljše, Harry. Ko boš zagrizel v torto, pomisli na vse rojstnodnevne želje, ki jih ne boš nikoli prejel od svojega tasta." Ob zapisu je še objavila fotografijo hrčka, ki je imel podobno barvo dlake kot ima princ Harry lase. Polsestra Meghan Markle je sicer še naprej besna, ker kraljeva družina ignorira njunega očeta Thomasa, ki si je prav tako v preteklosti že dovolil nekaj napadov na kraljevo družino.

Toda tovrstna "rojstnodnevna" voščila za Samantho niso novost. Avgusta je ob rojstnem dnevu svoje polsestre tvitnila: "Vse najboljše, Meg. Bilo bi lepo in primerno, če bi poslala očetu zapoznelo rojstnodnevno voščilo, ker je praznoval 18. julija." Na Twitterju pa je po poročanju E! News šla še dlje: "Obnašaj se kot humanitarka, obnašaj se kot ženska! Če najin oče umre, boš ti kriva, Meg!"

Samantha je pred le nekaj dnevi svojo polsestro vojvodinjo Susseško primerjala z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. "Blišč zvezdniškega statusa in bogastva bi moral nehati slepiti ljudi," je Samantha po poročanju revije Express tvitnila na svojem zasebnem računu (kmalu zatem pa tvit tudi izbrisala). "Trump je dejal, da lahko koga ustreli, pa ne bo izgubil glasov. Istega mišljenja, lahko rečem, je moja sestra. Ljudje verjamejo kar koli in sledijo kot ovce," je dodala Samantha.