Posvetila se bo družinskemu življenju. Foto: EPA
Posvetila se bo družinskemu življenju. Foto: EPA

Kmalu bo izšel Lost City, v katerem bodo ob Sandri Bullock zaigrali tudi Daniel Radcliffe, Channing Tatum in Brad Pitt, zvezdnica pa je v intervjuju za Entertainment Tonight razkrila, da se potem z velikih zaslonov začasno umika.

Pojasnila je, da ve, kje si želi biti – tam, kjer je najsrečnejša, s svojimi bližnjimi. "Svojo službo jemljem zelo resno," je povedala mama 12-letnemu Louisu in dve leti mlajši Laili, a dodala, da si kljub temu ves čas želi biti z družino. Z njo bo tako preživela nekaj časa, kako dolgo bo predah trajal, pa še ne ve.

Njen načrt je, da bo "ustregla vsaki njuni želji", to naj bi vključevalo tudi družabni koledar. 57-letnico naj bi starši drugih otrok sicer poznali kot "noro žensko glede pandemije", zavedali pa naj bi se, da se bodo njihovi otroci z obiska v njeni hiši vrnili brez covida-19.

"Vsak dan vidim, kakšna človeka sta, in obožujem ju. Sem ena izmed srečnic, ki je lahko ves čas v bližini svojih otrok in tako spremlja njuno odraščanje. Ne bi mogla biti bolj ponosna, v kakšna človeka odraščata," je dejala decembra v enem izmed intervjuju za People, a pristavila, da načeloma ni "kul" mama.