Sandra Bullock je s sinom Louisom pozirala za naslovnico revije People. Foto: People
Sandra Bullock je s sinom Louisom pozirala za naslovnico revije People. Foto: People

Novico o malčku je ekskluzivno objavila ameriška tračarska revija People, ki je na naslovnici najnovejše izdaje objavila tudi fotografijo Sandre z zdaj triinpolmesečnim dojenčkom.

Oskarjeva nagrajenka je za revijo sicer priznala, da sta z zdaj že skoraj nekdanjim možem Jessejem Jamesom posvojitveni postopek začela pred skoraj štirimi leti, pred tremi mesecei pa se je njuna družinica (James ima že tri svoje otroke - šestletno Sunny, 12-letnega Jesseja Juniorja in 15-letnega Chandlerja) povečala še za enega člana.

Popolnoma tajna posvojitev
Ker so želeli posvojitev izpeljati v popolni tajnosti, ni zanjo vedel nihče, razen najožjih družinskih članov. Sandra ob tem še priznava, da so sprva načrtovali, da bo javnost za otroka izvedela po podelitvi oskarjev. A se je zapletlo, ko so se začele pojavljati govorice, da 41-letni James štiri leta starejšo igralka vara.

Bullockova se je nato odločila, da z novico o otroku počaka, dokler se stvari malce ne umirijo. Peoplu je sicer še zaupala, da sta postopek posvojitve z možem začela skupaj, vendar ga bo zdaj končala kot mati samohranilka, saj je že vložila prošnjo za razvezo zakona od motorista.

A odločitev za ločitev kljub številnim ženskam, ki so se oglasile in zatrjevale, da je ženo varal z njimi, ni bila lahka, priznava igralka: "To (ločitev, op a.) me zelo žalosti in mi vliva strah."