39-letna pevka je trenutno na Otoku znana kot najbolj jezična žirantka v resničnostnem šovu X Factor. Foto: EPA
39-letna pevka je trenutno na Otoku znana kot najbolj jezična žirantka v resničnostnem šovu X Factor. Foto: EPA
Mel B in Angel
Leta 2007 je po kratkem razmerju z Murphyjem rodila hčerko Angel. Foto: EPA
Mel B
Od leta 2007 je poročena s producentom Stephenom Belefontejem. Foto: EPA

"Ljudje me imajo za lezbijko, biseksualko ali heteroseksualko, ampak vem, kdo je v moji postelji, in to je najpomembneje," je dejala nekdanja članica Spice Girls in dodala: "Imam velik libido in čudovito spolno življenje ... Bila sem štiri leta v zvezi z žensko, toda že sedem let sem srečno poročena s penisom."

Pevka, ki trenutno opravlja vlogo žirantke v britanski različici resničnostnega šova X-Factor, je v pogovoru za britanski Guardian odkrito spregovorila o svojem ljubezenskem življenju, karieri in nekaterih preteklih škandalih, s katerimi je polnila rumene medije.

V hiši, ki si jo deli z možem Stephenom Belafontejem, pravi, da je pomembno eno pravilo: "Ne vkorakaš v sobo, ampak najprej potrkaš na vrata - iz spoštovanja. To sta me naučila mama in oče." Ko je leta 2006 razkrila, da je noseča z Angel, je tudi povedala, da je oče otroka igralec Eddie Murphy. Zvezdnik filmov Policist z Beverly Hillsa je ob tem dejal, da bo priznal očetovstvo le, če bodo tako pokazali rezultati testa - kar se je tudi zgodilo. "Ljudje so me imeli za izkoriščevalko in so začeli govoriti, da sem to načrtovala," je dejala Mel B.

Strasti med njo in Murphyjem so se umirile. Njuni družini se sestajata na večerjah in vse je v najlepšem redu. "Glejte, zaljubila sva se in imela skupaj čudovitega otroka. Nekateri izmed mojih prijateljev sploh ne vidijo nekdanjih partnerjev, čeprav imajo skupaj otroke," je dejala v intervjuju.

Spice Girls - nerazdružljiva celota
Svet jo je spoznal kot "odštekani" del Spice Girls in danes pravi pevka, da je svoja največja oboževalka. "Ja, imam velik ego ... Sem zaljubljena vase ... Ker če nisi zaljubljen vase, kako te lahko nekdo ljubi nazaj," se je spraševala in priznala, da se včasih za noč čarovnic našemi kar v svoj nekdanji alterego Scary Spice.

In ko je že beseda bila pri britanski dekliški zasedbi, ki je obnorela svet, se je spomnila, kako so se dekleta včasih tudi kdaj sprla: "Z Mel C. sva si izmenjali par udarcev in mogoče prebili kakšno ustnico. Druga drugo sva izzivali, toda vedno se je začelo s potiskom, nikoli z udarcem."

Toda na koncu dneva - za zaprtimi vrati - so bile najboljše prijateljice. "Vse smo v otroštvu preživele veliko zavrnitev - naj bo to na avdicijah ali pa v šoli, kjer se nismo znale vključiti med druge ali pa so nas nadlegovali," je dejala Mel B in dodala: "Ko smo stopile v sobo, smo bile neločljive."

Danes ohranja stik z vsemi, z Emmo Bunton je bila pred kratkim v Mehiki, z Mel C se slišita veliko prek telefona, toda ko nanese beseda na Victorio Beckham, pa pravi: "Ona vodi cel imperij in to dekle je za-po-sle-no!"