Po zaroki in posvojitvi še poroka? Foto: EPA
Po zaroki in posvojitvi še poroka? Foto: EPA
Leta 2004, ko sta bila le prijatelja. Foto: EPA

Ameriški Us Weekly piše, da je 54-letni hollywoodski igralec, ki je osvojil dva oskarja za najboljšo moško vlogo, in sicer leta 2004 za vlogo v filmu Skrivnostna reka in leta 2008 za vlogo v filmu Milk, že vložil zahtevo za posvojitev sina Theronove. Tudi sama je bila nagrajena z oskarjem - kipec za najboljšo žensko igralko je prejela leta 2004 za vlogo serijske morilke v filmu Pošast.

"Sean je vedel, da če želi resnično dobiti mesto v Charlizinem srcu, je ena izmed najpomembnejših stvari, da se poveže z Jacksonom," je povedal igralčev prijatelj, ki je dodal, da igralca želita posvojiti še kakšnega otroka, da bi mali Jackson dobil še kakšnega bratca ali sestrico.

Charlize, ki ni nikoli skrivala želje po materinstvu, je temnopoltega fantka Jacksona posvojila leta 2012.

Prva poroka za Charlize
Manj navdušena pa je bila južnoafriška lepotica nad poroko, a kot kaže, bo tudi ta kmalu sledila. Sean Penn in Charlize Theron sta se novembra na skrivaj zaročila v Parizu, mediji pa so do informacije prišli šele ob koncu leta. Zvezdnika, ki sta zelo redkobesedna, ko gre za njuno zasebno življenje, sta se odločila, da naredita korak naprej v zvezi, in si obljubila, da si bosta za vedno zvesta - in sicer brez tega, da bi Penn pokleknil na koleno in Charlize na roko nadel drag zaročni prstan. 39-letna igralka je namreč že pred časom priznala, da ji poroka ne pomeni veliko ter da nikoli ni sanjala o beli obleki in velikem slavju.

In medtem ko se čaka še na usodni da(n), ko si bosta obljubila večno zvestobo, je jasno, da igralca zreta v prihodnost skupaj.

Sean Penn je bil dvakrat poročen, prvič z Madonno, drugič z Robin Wright, s katero ima dva otroka - 23-letno hčerko Dylan in 21-letnega sina Hopperja. Charlize ni še nikoli skočila v zakonski jarem.