Gomezova že dalj časa poskuša ubežati oznaki
Gomezova že dalj časa poskuša ubežati oznaki "pridnega dekleta" Hollywooda. Foto: EPA

Ti še vedno nanjo gledajo kot na Disneyjevo princesko, saj se je uveljavila prav v televizijskih serijah Disneyjevega kanala. 22-letnica je pred kratkim prestala burno obdobje, ko se je razšla z Bieberjem. Toda zdaj želi za sabo pustiti preteklost.

"Pred nekaj meseci sem bila malo v depresiji, sploh nisem želela zapustiti hiše. Spravljala sem ob živce sebe in druge. Prosila sem ljudi, da namesto mene hodijo v trgovino. Zdaj mi je končno malo bolje in sem srečna," je dejala Gomezova za omenjeno revijo.

Kritiki so se ob prvem ogledu fotografij obregnili ob to, da so jo na reviji prikazali mlajšo, kot je. Toda razvitost ni nič novega za Gomezovo. Pri 19 letih je zaigrala v žgečkljivi komediji Spring Breakers, veliko publicitete pa je dobila na račun sestajanja z Bieberjem. "Pri 18 sem se prvič zaljubila, ampak starejša kot sem, bolj sem zaščitniška do določenih stvari," je dejala igralka in pevka.

Gomezova je zaslovela z vlogo Alex Russo iz z emmyjem nagrajene Disneyjeve televizijske serije Čarovniki s trga Waverly. Igrala je tudi v Disneyjevih televizijskih filmih, kot sta Princess Protection Program (2009) in Še ena Pepelkina zgodba (2008). Nato pa se je posvetila pevski karieri. Njen medijski imperij danes sestavlja lastna kolekcija oblačil in športnih copat - z njenim podpisom.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Feb 17, 2015 at 6:40am PST