Na podelitvi Zlatih globusov. Foto: Reuters
Na podelitvi Zlatih globusov. Foto: Reuters

Omenjeni pripis in besede, da se za nekaj časa umika z družbenih omrežij, je dodala k videu, na katerem se njen novi srčni izbranec, glasbeni producent Benny Blanco, igra z dvema otrokoma.

V nedeljo je na Instagramu delila tudi videoutrinek s podelitve Zlatih globusov, na katerem se z Blancom romantično poljubita. "Zmagala sem," ni mogla skriti veselja ob novi romanci.

Neimenovani vir je za ameriški People pred dnevi povedal, da je v svoji novi romanci – Gomez in Blanco sta zvezo potrdila decembra lani – zelo srečna. "Videti je, da se trenutno zares počuti dobro. Morda je to zaradi Bennyja, morda pa je to le njeno osebno in poklicno počutje."

Zvezdnica si je v preteklosti že vzela premor od družbenih omrežij. Oktobra se je za to odločila, "ker se ji trga srce, ko vidi vso grozo, sovraštvo, nasilje in teror, ki se dogajajo po svetu". "Mučenje in ubijanje ljudi ali kakršno koli dejanje sovraštva do katere koli skupine je grozljivo," je takrat dejala in dodala, da je treba zaščititi vse ljudi, zlasti otroke. "Nasilje je treba ustaviti," je dodala k zapisu.

Pevka je na začetku januarja v podkastu Smartless delila svojo vizijo za prihodnost – v njej se ne vidi več kot pevka. "Čutim, da imam v sebi še en album," je dejala popzvezdnica in dodala, da naj bi preklapljanje med njeno glasbeno in igralsko kariero terjalo svoj davek. Predvsem je imela težave z duševnim zdravjem – o tem je odkrito spregovorila v svoji dokumentarni seriji iz leta 2022 Selena Gomez: My Mind & Me.