Serena je razkrila, da se je šele pri 23 letih sprijaznila s tem, da nima popolne postave. Foto: Harper's Bazaar
Serena je razkrila, da se je šele pri 23 letih sprijaznila s tem, da nima popolne postave. Foto: Harper's Bazaar

28-letna teniška zvezdnica je v pogovoru za revijo Harper's Bazaar, na naslovnici katere je tudi pozirala, razkrila, da je bila vedno ljubosumna na sestro Venus, pri 23 letih pa je dokončno spoznala, da ne bo nikoli takšna kot ona. "Popolnoma drugačna je od mene. Jaz sem super okrogla. Imam velike prsi in ogromno zadnjico. Ona pa je visoka in kot kakšna manekenka. Vse ji pristaja," pravi o svoji sestri.

Ob tem pravi, da je vedno želela biti takšna kot ona: "Želela sem biti kot ona, vedno sem oblačila njene stvari, dokler nisem spoznala, da tega ne morem. Ampak zdaj je to v redu." "Ker nisem videti tako kot večina deklet, sem potrebovala nekaj časa, da sem se s tem sprijaznila. Vem, da sem drugačna od njih. In biti drugačen je dobro," je polna optimizma in samozavesti razlagala v pogovoru za revijo.

Besede na D sploh ne pozna
Za svoje telo skrbi, kot se za pravo športnico spodobi - s športom. In le do nečesa ima zadržke: do diet. "Oh, saj sploh ne poznam te besede na D. Namesto tega se raje držim majhnih porcij pri vsakem obroku, pojem veliko na žaru pečenega piščančjega mesa in rib in veliko dušene zelenjave. No, pa nikoli ne morem reči ne kosu dobre češnjeve pite," z nasmeškom razlaga ameriška tenisačica in dodaja, da je malo le treba gledati, kaj ješ: "Vem, da čez deset let nočem biti široka kot kavč."

Njen plus in minus: svetel nasmeh in (pre)mišičaste roke
Serena je na vprašanje, kateri del telesa ji je na sebi najbolj všeč, kot iz topa izstrelila: "Moj nasmeh." "Ali to šteje? Mislim, da lahko nasmeh spremeni celo telo. Poglejte na primer manekenke. Videti so božansko, ampak se ne smejijo, zato so včasih videti, kot bi bile nore. Skratka rada imam svoj nasmeh, ker je tako svetel, in to mi je všeč. Še dobro, da se je zobni aparat obrestoval," pojasnjuje športnica, ki ob tem pravi, da bi, če bi lahko, spremenila samo svoje roke, ker so preveč mišičaste: "No, pa saj se ne pritožujem. Na koncu mi le plačujejo račune."