37-letna športnica, mati skoraj dve leti stare deklice, pri tem razkriva kar veliko, medtem ko nosi na drugih fotografijah več različnih oblačil v zlatem.

Serena se je za revijo razgovorila v obliki prvoosebnega eseja, v katerem je omenila tudi lanski kontroverzni obračun na OP ZDA proti Naomi Osaka.

Williamsova v eseju razloži, zakaj meni, da jo je sodnik kaznoval, ker je ženska, in ga označila za tatu, ker ji je vzel igro.

Kljub temu je pozneje pisala Naomi, da bi ji razložila, kaj se je zgodilo.

"Ne bi mogla biti srečnejša zanjo. Kar pa zadeva mene, sem se počutila poraženo in omalovaževano v športu, ki ga ljubim, ki sem mu posvetila svoje življenje in ki ga je moja družina res spremenila, ne, ker smo bili sprejeti, ampak ker nismo nehali zmagovati."

Američanka je še razkrila, da je bila po spornem finalu tako razburjena, da je začela obiskovati terapevta.

Samozavestna od najstniških let

Serena je še pojasnila, zakaj ne bo nikdar obžalovala, da je uporabljala svoj glas za boj proti krivicam, in kako močno samozavest ima vse od najstniških let.

"Pri 17 letih sem osvojila svoj prvi grand slam in vedela sem, da imam v sebi moči za še več," piše teniška šampionka, ki je skupno osvojila 23 naslovov za grand slamov.

"Pravzaprav sem bila tako prepričana o vsem, da ko sem se odselila od očeta, da bi se vselila k sestri Venus, sem mu dejala, da lahko kar obdrži moj pokal z OP ZDA. Ne skrbi, sem mu zagotovila. Dobila bom še enega za svojo hišo. Temu se reče samozavest. In res sem osvojila OP ZDA, ne samo še enkrat ali dvakrat, ampak še šestkrat."