Je Severina pri 39 letih našla tistega pravega? Foto: Stane Sršen
Je Severina pri 39 letih našla tistega pravega? Foto: Stane Sršen
Severina: Zdravo Marijo
Pevka je bila zaročena že trikrat, pred oltar pa še ni stopila. Foto: MMC RTV SLO

Hrvaška zvezdnica je konec decembra šokirala z priznanjem, da je po hitrem postopku pustila nekdanjega gostilničarja z Reke Slavka Šajinovića, ker se je na rojstnodnevni zabavi v Beogradu na prvi pogled zaljubila v Milana Popovića, uspešnega srbskega poslovneža in "nekronanega kralja bakra".

Balkan jima je že premajhen
Od takrat so predvsem hrvaški in srbski mediji polni novic o novem paru, ki je neločljiv. Vsakih nekaj dni ju opazijo v kakšen drugem kraju, povsod pa sta videti zaljubljena do ušes in čez. Skupaj sta bila tudi čez praznike. Severina je kristjanka, zato sta božič preživela v njeni rojstni hiši v Splitu, za novo leto sta odšla v Bečiće pri Budvi v Črni gori, za pravoslavni božič pa sta bila v Milanovem Beogradu.

Naokrog z njegovim letalom
S tem pa še ni konec njunih selitev, saj se zdi, da sta oba trenutno vse posle spustila iz rok in si privoščila dolge ljubezenske počitnice. Pred dnevi sta tako odšla še na Ciper, kjer živi Milanov brat, ki je menda navdušen nad novopečeno svakinjo, od tam pa sta odletela v mesto zaljubljencev - Pariz. Konec leta so ju opazili tudi v Severininem stanovanju v Zagrebu, po Parizu pa naj bi odpotovala še čez lužo, v sončni Miami, v katerem ima Popović tudi razkošno stanovanje. Vse poti so precej lažje, ker ima Srb, ki velja za pravega casanovo, v lasti tudi letalo.

"Seve je ženska njegovega življenja"
Medtem pa hrvaški in srbski novinarji odkrivajo nove sočne zgodbice iz njune zveze. Popović naj bi tako za "usodni" nastop Severine na svoji rojstnodnevni zabavi na Adi Ciganliji odštel kar 50.000 evrov, vedeževalka, ki ji Popović zelo zaupa, pa mu je dejala, da je prav Severina ženska njegovega življenja, saj "ima več kot 35 let in je po horoskopu bik".

Napovedala jima je tudi že poročno slavje, ki naj bi se zgodilo septembra letos, kot usodo pa je označila tudi podatek, da ima Popović jahto, zasidrano v marini v Kaštelu v bližini Splita, torej prav v kraju, od koder prihaja pevka.

Zaljubljenca sta s svojo srečo prepričala tudi Severinino mater Ano, ki je navdušena nad bodočim zetom, zato jima je že dala blagoslov. Medtem pa hiša, ki jo je Severina s Slavkom gradila nad Ičići, že nekaj časa sameva. Menda je lastnica izključno pevka, a z njo ne želi imeti več nič, zato jo bo kmalu prodala.