Severina je navdušila tako s svojim energičnim petjem kot s scenskim nastopom. Foto: RTV SLO
Severina je navdušila tako s svojim energičnim petjem kot s scenskim nastopom. Foto: RTV SLO
Severina je s koncertom navdušila

Med skoraj štiriurnim koncertom je poleg svojih največjih uspešnic Seve zapela tudi slovenske narodne pesmi. Na odru so se hrvaški pevki (in igralki) v hladnem in deževnem vremenu pridružili gosti Saša Lošić (Plavi orkestar), Luka Nižetić in klapa Nostalgija, s katero je Severina pred kratkim posnela pesem Gardelin.

Po mnenju mnogih najbolj seksi hrvaška pevka, ki je znana po tem, da poskrbi tudi za scenski nastop, je med koncertom zamenjala kar nekaj kosov oblačil in še dodatno razgrela navdušene udeležence koncerta.

Tudi pevka, ki je priznala, da ima pred nastopi še vedno oz. vedno več treme, je bila navdušena nad obiskovalci koncerta, ki so kljub slabemu vremenu napolnili Križanke in veselo rajali ob njenem prepevanju.

Koncertu je sledila obvezna zabava, a so se je udeležili le izbranci. Je pa Seve obljubila, da se bo v Križanke vrnila, ko bo (predvidoma oktobra ali novembra) izšel njen nov CD. Še prej pa si bomo lahko Hrvatico ogledali v novem filmu Petelinji zajtrk, ki je nastal po romanu Ferija Lainščka.

Severina je s koncertom navdušila