Popović in Rozga se poznata že vrsto let. Foto: Facebook
Popović in Rozga se poznata že vrsto let. Foto: Facebook

Rozga je za Blic povedala, da bi nadvse rada postala mama in da sanja o deklici, da pa ji poroka ni pomembna.Ob tem je dodala, da se zelo rada "zaljubi" in da je to edina stvar, ki jo v življenju poganja naprej.

A mična 37-letna pevka, ki nikdar ni veliko govorila o svojem ljubezenskem življenju, tudi zdaj ni želela razkriti imena svojega izbranca.

Čeprav se je dolgo pisalo, da je v zvezi s sinom hrvaškega glasbenika Tončija Huljića, tega Jelena ni nikdar potrdila. Je pa avgusta razkrila, da je končala dolgoletno ljubezensko razmerje, nato pa povedala, da je ponovno zaljubljena.

Splitčanki ne v najboljših odnosih
Da je njen novi izbranec prav 49-letni Popović, je za Blic povedal "dobro obveščeni vir": "Rozga in Milan sta se družila, še preden je on začel zvezo s Severino." A ker se obe Splitčanki že dolgo ne marata, je srbski poslovnež prekinil vse stike z Jeleno, ko je začel razmerje s Severino, obnovil pa jih je šele lani, ko naj bi tudi njuno prijateljstvo preraslo v nekaj več.

Da je Rozga redna obiskovalka Popovićevega stanovanja v Beogradu, so potrdili tudi sosedje, ki naj bi ju v zadnjem času pogosto videvali skupaj. "Ne morete je spregledati ali ne prepoznati. Je velika zvezda in vsi se razveselimo, ko ju vidimo. Zadnjih nekaj mesecev jo še posebej veliko videvamo," so za Blic povedali Popovičevi sosedje.
Popović in Severina sta se razšla leta 2013, razhod in bitka za skrbništvo pa sta bila precej umazana.