Hollywood ima nov zvezdniški par. Foto: Reuters
Hollywood ima nov zvezdniški par. Foto: Reuters

30-letno nekdanje dekle hollywoodskega igralca Roberta Pattinsona in LaBeouf sta se spoznala na snemanju njegovega zadnjega filma Honey Boy v začetku leta.

Na fotografijah, ki jih je objavil Mail Online, so par prvič opazili skupaj, ko sta skupaj odšla v trgovino blizu doma britanske pevke v Londonu. "Zelo sta srečna. Imata se lepo," je dejal prijatelj pevke, katere pravo ime je Tahliah Debrett Barnett, za Mail Online.

Pevka se je lani razšla z zvezdnikom franšize Somrak, potem ko sta se sestajala tri leta. LaBeouf in Gothova pa sta se razšla pred kratkim.

"Shia in Mia sta vložila ločitvene papirje. Razhajata se sporazumno in vse podrobnosti o ločitvi bodo ostale skrite javnosti," je potrdila njegova predstavnica za stike z javnostjo. Nekdanji par se je spoznal na snemanju filma Nimfomanka leta 2012. Poročila sta se oktobra 2016 v Las Vegasu. Poročil pa ju je imitator Elvisa Presleyja.

Le nekaj mesecev po poroki je zvezdnik franšize Transformerji priznal, da je bila poroka najboljša stvar v njegovem življenju. "Uživam v tem. To je nekaj, česar nisem zaj***. Je najboljša stvar, ki sem jo naredil zase," je priznal v intervjuju v radijskem šovu Sirius XM. "Zaprisežen sem monogamiji. Mislim, da je razlog v tem, ker sem zelo negotov glede sebe. Enkrat, ko pokažem drugi osebi, da sem ranljiv, je to znak."