LaBeouf si je pred časom za življenjski cilj zadal, da se prelevi iz hollywoodskega akcijskega junaka v umetnika. Foto: EPA
LaBeouf si je pred časom za življenjski cilj zadal, da se prelevi iz hollywoodskega akcijskega junaka v umetnika. Foto: EPA

LaBeouf, ki v zadnjem času bolj kot z igro vznemirja z dejanji zunaj Hollywooda, se je na ulicah Tübingena zapletel v spor s svojim dekletom. Njegov napad jeze je bil tako močen, da je morala posredovati skupina neznancev in par razdvojiti, je poročal portal Entertainment Weekly.

Posnetek njunega prepira se je zdaj znašel na svetovnem spletu, kjer 29-letni igralec prosi svojo sedem let mlajšo spremljevalko, ali mu lahko poda torbo. "Nočem se te dotikati. Nočem postati agresiven. Takšna dejanja naredijo osebo agresivno," je dejal igralec. Nato je sprejel ponudbo krajana, da ju z avtomobilom zapelje na letališče.

In tam je spor dobil drugo poglavje, ko je Labeouf začel razlagati vozniku o odnosu z Gothovo: "Ne želim se dotikati te ženske. Nočem udariti te ženske. Toda sili me v to. Če bi ostal tam, bi jo ubil."

Na posnetku je še prikazano, kako LaBeouf poskuša poklicati svojo nekdanjo soigralko Megan Fox, ta pa se ni odzvala na njegov klic. To je nov nenavadni posnetek igralca v manj kot dveh mesecih. Junija se je na spletu pojavil nenavadni motivacijski govor, ki ga je LaBeouf posnel skupaj s študenti londonske univerze Fine Arts v okviru študijskega projekta. V 31-minutnem videu, ki nosi naslov #INTRODUCTIONS, LeBeouf postreže z agresivnim motivacijskim govorom.