Slash ne skriva želje, da bi se skupina spet združila. Foto: EPA
Slash ne skriva želje, da bi se skupina spet združila. Foto: EPA
Rose je še vedno pevec zasedbe Guns N' Roses, a v skupini pa ni več članov iz njihovih "zlatih časov": Slasha, Izzyja Stradlina, Duffa McKagana in Stevena Adlerja. Foto: EPA

Kitarski virtuoz Slash v intervjuju za švedsko televizijo Aftonbladet ni zanikal trditve novinarja, da je slišal, da sta se z Axlom spet spoprijateljila. Odgovoril je: "To bi se lahko verjetno zgodilo tudi kaj prej, malo smo pozni, ampak zdaj je vse dobro. Počutim se odlično, ker nama je uspelo pozabiti na vse negativne stvari, ki so nas spremljale leta."

Preteklost je, kot je videti, pozabljena, ampak ali sprava pomeni tudi vrnitev Slasha in Axla skupaj na oder? Kitarist je na kratko odgovoril, da na tako težko vprašanje ne more odgovoriti.

Je pa pred kratkim Slash v intervjuju za CBS News povedal, da ni izključeno, da bi člane skupine še kdaj videli skupaj na odru: "Če bi si vsi želeli snidenje in bi se to zgodilo zaradi pravih razlogov, mislim, da bodo oboževalci zelo veseli. Na neki točki bi bilo zabavno poskusiti in se združiti. Nikoli ne reci nikoli."

Slash je Gunse zapustil oktobra 1996, takrat pa naj bi Slash in Axl tudi zadnjič izmenjala besede. "Axl me ne prebavlja, toliko stvari se ni izšlo, niti sam ne vem več, kaj. Preprosto ne komunicirava več," je povedal kitarist v intervjuju za Rolling stone leta 2012.

Slash in Rose sta nazadnje nastopila skupaj leta 1993 v Buenos Airesu. Najbližje združitvi na odru je bila skupina leta 2012, ko so jih sprejeli v Dvorano slavnih rock'n'rolla. Ampak srboriti pevec se sprejetja skupine v dvorano ni udeležil, svojo uvrstitev v muzej pa je zavrnil.