Bernie je svojo ženo oboževal. Ona pa se je nad njim pogosto fizično znašala. Foto:
Bernie je svojo ženo oboževal. Ona pa se je nad njim pogosto fizično znašala. Foto:

Zakon med vodjo formule 1 in nekdanjo hrvaško manekenko je menda začel hitro razpadati po njenem 50. letu, saj je bila vedno bolj prepričana, da jo Bernie vara. "Še posebno ko je nekaj spila, je postala ljubosumna in celo nasilna," v biografiji o Ecclestonu piše Tom Bower.

A kljub temu 80-letniku ni padlo na pamet, da bi se ločil od nje, trdi britanski novinar. Na koncu je bila ona tista, ki je zahtevala ločitev, saj ji je začelo presedati, da Bernie kljub ogromnemu premoženju kupuje na razprodajah, namesto dragih vin pije čisto navadno pivo, pri prehrani prisega na jajca in toast ter ni naklonjen izbrani hrani.

Bower še trdi, da je Ecclestone z nasmeškom prenašal zbadljivke glede svoje in ženine višine (on meri 159 centimetrov, ona pa 180) ter namigovanja, da ga je Slavica vzela le zaradi denarja. Tudi sicer ga je najbolj skrbelo to, da Slavici ne bi nikoli zmanjkalo denarja, zato je že pred leti precejšnje premoženje prenesel v davčne oaze, da bi imela ona vedno dostop do denarja in da ji ob njegovi morebitni smrti ne bi bilo treba plačevati davka na dediščino.

Slavica in Bernie sta bila poročena od leta 1985, Slavica pa je prošnjo za ločitev vložila jeseni leta 2008. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki, Tamara in Petra.