Solange Knowles naj bi ta konec tedna obljubila večno zvestobo Alanu Fergusonu. Foto: EPA
Solange Knowles naj bi ta konec tedna obljubila večno zvestobo Alanu Fergusonu. Foto: EPA

Ameriški People piše, da je predporočno slavje (bodisi že zakoncev) pevke Solange in glasbenika Alana Fergusona potekalo v petek zvečer v New Orleansu, udeležilo pa se ga je 50 prijateljev in družinskih članov.

Najprej so se gostje odpravili v kino Indywood, kjer so si vsi skupaj sprva ogledali filmček o tem, kako sta se 28-letna Solange in 51-letni Alan spoznala, nato pa se je na velikem zaslonu še zavrtel film Mahogany, ki sta si ga zaljubljenca ogledala na prvem zmenku. "Govorila sta o tem, kako sta se spoznala in kako sta se med tem filmom povezala, nato pa so si ga še ogledali. Bilo je zelo simpatično," je za People povedal Hayley Sampson, eden izmed lastnikov kina in gost na zabavi.

Zabava se je nadaljevala kar v kinu, ki so ga za to priložnost najeli Knowlesovi. Solangejina slavna sestra Beyonce se je zabave udeležila sama, brez moža Jay-Z-ja, njegova odsotnost pa naj ne bi imela nič opraviti z avgustovskim škandalom, ko je Solange napadla svojega svaka - spomnimo, na spletu se je pojavil posnetek nadzorne kamere, v katerem Solange v hotelskem dvigalu po zabavi galaplesa Met Gala fizično obračunava z Jay Z-jem.

Januarja so se vsi Knowlesovi člani odpravili v New Orleans, da bi se udeležili velikega slavja ob praznovanju 60. rojstnega dne Tine Knowles, Solangejine in Beyoncejine matere, ameriški mediji pa pišejo, da so se tokrat v mesto prišli, da bi v zakonsko življenje pospremili Solange in njenega zaročenca. Zvezdnika za zdaj novice o poroki še nista komentirala.